Studio Veerkr8 coaching en training
 
 

Reviews:

Debby Hol is een kinder- en jongerencoach en werkt vanuit haar eigen praktijk Studio Veerkr8. Daarnaast is Debby een erkend opvoedopstellingen coach. Debby heeft een workshop aan onze professionals van Rondom Leren gegeven over systemisch leren kijken en werken. Deze workshop was een waardevolle verdieping op het cognitief-psychologische aspect waar wij bij onze leerling interventies veel mee te maken hebben. Het is een absolute meerwaarde om casussen met een systemisch oog te leren bekijken omdat er onder de oppervlakte bij ieder mens vele systemische lijntjes lopen. Haar kundigheid en bevlogenheid zijn hierbij kernkwaliteiten. 


Jet Streutker MSEN Generalist

Directeur Rondom Leren B.V


------------------------------

Debby heeft onze dochter geholpen om inzicht krijgen in de dynamiek op school tussen haar en een groep meiden, waardoor zij beter begreep hoe ze bij zichzelf kon blijven en daardoor minder last had van bepaald gedrag. De warme en rustige uitstraling van Debby geeft veel vertrouwen. Ze sluit daarbij goed aan bij de belevingswereld van pubers, waardoor zij zich gezien, gehoord en serieus genomen voelen. Haar kennis en kunde kwamen goed naar voren in het nagesprek dat wij als ouders met haar hadden. We voelden ons gehoord en van goede tips voorzien, waardoor we weer verder konden. We zijn dan ook erg blij met de geboden hulp van Debby en bevelen haar ten zeerste aan! Elke puber verdient een Debby  :)


W.C  en S.E

---------------------------


Ik vond de opstelling erg fijn en het voelde niet gek of spannend.  Debby stelt zich terughoudend en bescheiden op, waardoor ik voelde dat het echt om mij ging, maar ze heeft wel een duidelijke begeleidende rol in het proces. Debby creëert een warme en vertrouwde sfeer.  Het heeft ervoor gezorgd dat ik met meer zelfvertrouwen en steviger in de relatie met mijn dochter en vader kan staan en me minder snel van mijn stuk laat brengen. Dank je wel voor deze waardevolle ochtend.


Anoniem


--------------------------

Als Intern Begeleider heb ik Debby Hol leren kennen vanuit een arrangement plus voor 2 van onze leerlingen. Debby heeft individueel met de leerlingen gewerkt en 2 groepsopstellingen gedaan in de klas van de desbetreffende leerlingen. Juist die combinatie heb ik als heel zinvol ervaren. Hierdoor nam ze alle aspecten mee. 

Ik was zelf aanwezig bij de groepsopstellingen. De eerste keer was het voor de leerlingen best spannend, maar het viel me op dat Debby heel duidelijk was en goed naar de leerlingen luisterde, waardoor er veiligheid ontstond. Dat maakte dat bij de 2e groepsopstelling er een verdiepingsslag kon plaatsvinden en er vanuit veiligheid dingen gezegd, gedeeld en ervaren konden worden. Hierbij werden de grenzen van de leerlingen ten alle tijden gerespecteerd.

Bij de individuele sessies van de leerlingen, heeft Debby altijd goed duidelijk gemaakt aan zowel ouders als aan mij, wat ze deed, wat haar doel was en hoe de leerling daarop reageerde. Ze was ook goed benaderbaar en bereikbaar. Door deze samenwerking konden we met elkaar om de leerling staan en is er een mooi resultaat neergezet.
Ik kan Debby zeker aanbevelen. Ze is kundig, maar ook een zeer betrokken en warm mens.


Esther van den Berg-Buitelaar
Intern Begeleider Vrije School Michael


----------------------------

Natuurlijk had ik al best wel eens over "Opstellingen" gehoord en erover gelezen. Ik heb er lang over getwijfeld of ik zoiets wel wilde doen, want eigenlijk begrijp ik niet zo goed hoe het werkt. Maar, het kwam er dan toch eens van om het te mogen ervaren.
Woorden blijken niet zo geschikt om zo'n ervaring te beschrijven...

Levert het nieuwe inzichten op? Ik weet het niet. Het is meer alsof ik ideeën, speculaties, hypothesen, angsten die ik al had, kon uittesten in een ervaringswereld. Door gedachten aan den lijve te ondervinden, worden ze ineens reëler, worden ze deel van wie je bent. Door ze te ervaren worden ze ook minder eng.

Het vraagt veel veiligheid, integriteit, aandacht, zorgzaamheid en alertheid voor iemand die zo'n proces begeleidt. Debby zorgt voor die veilige omgeving waarbij ik even niet hoefde na te denken wat iemand ervan vindt en daarmee vrij kan ontdekken. Door de juiste vragen te stellen die aansluiten bij mijn persoonlijke ervaringen van dat moment, ontdekte ik nieuwe gezichtspunten en weggestopte emoties zonder te verdwalen.
Zo'n begeleide ontdekkingsreis naar binnen is een echt cadeau dat je leven blijvend verandert.

Frank